BRINGING
SPACES
UNDER
CONTROL

BRINGING
SPACES
UNDER
CONTROL

BRINGING
SPACES
UNDER
CONTROL

Bringing spaces under control

Belfort is een nieuwe onderneming voor projectzonwering die desalniettemin kan bogen op jarenlange ervaring in de zonwering. Door in de dagelijkse praktijk het projectmanagement en advies samen te voegen met de techniek en productie van zusterbedrijf Van der Heiden Systems ontstaat een professionele en uiterst effectieve organisatie van uw projecten in zonwering.

Bij Belfort zijn we alleskunners omdat we nu letterlijk alles zélf in huis hebben. Eigen ervaren adviseurs, eigen technische tekenaars, eigen ontwerp, eigen productie, eigen installatie, eigen projectmanagers en eigen servicemonteurs. Zo houden we het complete traject onder controle en haken we niet af wanneer uw project buiten ’standaard’ valt.

Want voor zonwering is de praktische kant van de zaak natuurlijk doorslaggevend, maar ook kwalitatief hoogstaand worden uitgevoerd en het elan van uw gebouw verhogen. Dan kiest u liever voor een partij die alles zelf in eigen hand houdt en van begin tot eind uw complete project uitrolt. Alleen dan krijgt u uw ruimtes onder controle. Met Belfort zit u bij de bron aan tafel.